Me

PASI

Olen klassinen osteopaatti (D.O.) sekä fysioterapeutti. Olen käynyt useita tuki- ja liikuntaelimiin liittyviä lisäkoulutuksia ja minulla on mekaanisen diagnostiikan ja tutkimisen kansainvälinen tutkinto (sert. MDT, McKenzie terapia). Tarvittaessa käytän hoitojen osana sähköakupunktiota eli PENS-hoitoa. Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä pyrkien terveyden edistämiseen, kipujen selättämiseen, hermoston tasapainoon ja vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Teen myös paljon yhteistyötä urheilijoiden kanssa. Pidän ihmisten auttamisesta ja voin sanoa olevani lapsuuden haaveammatissani.

(Y-tunnus: 2603930-9)

REIJA

Olen klassinen osteopaatti (D.O.) sekä lymfa- ja fysioterapeutti. Hoitojeni tavoitteena on kehon mahdollisimman tasapainoisen toiminnan saavuttaminen. Hoidan vauvojen, lasten sekä aikuisten kroonisia ja akuutteja vaivoja. Syventävää osaamista minulla on muun muassa äitiys- ja kipufysioterapiasta, vatsavaivojen ja erilaisten päänsärkyjen hoitamisesta sekä hengityksestä ja palautumisesta. Olen käynyt lasten fysioterapian täydennyskoulutuksen. Pidän ihmisten kohtaamisista ja monimutkaisten ongelmien ratkaisemisesta. Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitäminen sekä ongelmien ennaltaehkäisy ovat tärkeä osa hoitofilosofiaani.

(Y-tunnus: 2730631-7)

Lisätietoa osteopaatin ja fysioterapeutin perusosaamisesta ja käytetyistä tekniikoista löydät sivuiltamme kohdasta Palvelut.